1999-ben kezdtem el Budapesten a Fourstep táncklubban táncolni, majd Pécsre kerülvén folytattam a tánctanulást számos táncegyesületben. Több évig aktív versenyző voltam és emellett próbálgattam a tanítást is. 2007-ben úgy döntöttem, a versenyzésnél jobban szeretek foglalkozni az emberekkel, így belevágtam az oktatás rejtelmeibe.

Kezdő tanfolyam:
A latin táncok keretében megismerkedhetünk a Rumbával, Cha-cha-cha-val, Sambával, Salsával, Jive-val és egy kis salsával is. Minden táncot kb. 1-2 hónapig tanulunk a teljesen kezdő szintről. A megtanult figurákból egy pici "sort" sajátíthatunk el, amit szórakozóhelyeken akár ki is próbálhatunk. Így az összes táncot befejezve a kezdő kurzus kb. 1 évet tesz ki. Mivel teljesen kezdő szintről indul az oktatás, partnert nem feltétlenül szükséges hozni, lehet hogy ott találni is fogunk magunknak, de az sem okoz problémát, ha néha egyedül kell táncolni, hiszen itt még elboldogulunk a tanárok segítségével is. A tanfolyamra semmilyen különleges ruha, vagy cipő nem kell, mindenki kényelmesen öltözzön. Váltó ruhát érdemes hozni, mert néha elég izzadósra sikerül az óra. Váltó cipő használata kötelező, mert a termek tisztán vannak tartva, mi is vigyázzunk rájuk!

Haladó tanfolyam:
A haladó órákon az eddig megismert táncokkal foglalkozunk tovább, újabb és újabb figurák elsajátításával. Mivel a figurák egyre bonyolultabbak lesznek, az órákon való részvételhez már szükség lesz egy fix partnerre, hogy a tánc könnyen tanulható legyen.

Lányformáció:
Azoknak a kezdő és haladó hölgyeknek ajánljuk, akiknek nincs partnerük. Az itt elsajátított koreográfiákkal lehetőség nyílik a táncosoknak a fellépésekre és versenyeken való részvételekre, természetesen csak akiknek kedvük van.